Yamaha XV750SE Caferacer

De afgelopen jaren is het imago van motorrijden sterk veranderd. Van schimmige motorclubs naar een lifestyle waar vriendschap, creativiteit en vrijheid voorop staan.

Als er 1 motor is die al deze eigenschappen bezit dan is het deze wel! Sommige zeggen dat de 3 musketiers deze motor gebouwd hebben maarrr in het echte leven zijn het de handen van een trotse marinier Guy van Rijsbergen, de kunst van de o zo aardige Lisa (Dutch on Wheels) en natuurlijk een beetje input van Moto Adonis.

Zoals gewoonlijk is deze van oorsprong lelijke chopperachtige motor gestript en hebben we een nieuwe Yamaha R1 2003 voorvork geplaatst, een set nieuwe Triumph rem en koppeling hendels en een R1 2008 voorvelg. En om de remmen passend te krijgen heeft Ozz customs deze gave RVS adapter platen ontworpen.

EÉN EN AL VRIENDSCHAP EN SAMENWERKING DEZE YAMAHA XV750 CAFERACER! HEERLIJK.

We hebben een handgemaakte Benelli tank eerst even laten roesten voor we hem plaatste. Daarna hebben we een nieuw subframe gemaakt en een handgemaakte diamant seat om de lijnen mooi te krijgen.

De speedo is van Koso en deze paste mooi tussen de tank en de R1 voorkant. Vervolgens hebben we de motor wat meer lucht gegeven met een K&N luchtfilter en om het laatste beetje chopperachtige te verwijderen hebben we een nieuwe racedemper geplaatst met handgemaakte uitlaatbochten.

Lisa van Dutch on Wheels mocht haar creativiteit volledig vrij laten en dat is zeker gelukt! Wat een pracht werk op een tank!

Al met al hebben we veel lol gehad om deze Yamaha XV750 caferacer te creëren tot wat hij nu is maar nou is het tijd om het rubber aan het asfalt te smeren! Geniet ervan Guy!

</p6