Performance

Performance

Haal het maximale uit uw motor!

Uw motor beschikt niet meer over de performance die u gewend bent of kan niet hetgeen brengen wat u ervan verlangt. Daar kunnen wij u bij helpen! Sinds dit jaar is Moto Adonis een samenwerking aangegaan met Don de Vink.

Don is gespecialiseerd in het zodanig tunen van uw motor, dit doet hij doormiddel van uitlaatsystemen pas te maken op de motor om hiermee het optimale uit de motor te halen. De motor wordt daarna afgesteld op de testbank en indien nodig voorzien van een powercommander. Er zijn ook mogelijkheden voor het tunen van het motorblok zelf in diverse stages. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Door zijn jaren ervaring heeft Don uitlaten gemaakt voor Akrapovic, BMW, Ducati voor diverse Dakar voertuigen en ga zo maar door. Met meer dan 50 europese en wereldwijde titels in auto en motorsport heeft Don zijn strepen verdient. Het updaten van de prestatiekracht van uw parel is een investering die wij het altijd waard vinden!

Naast het opkrikken van de prestatiekracht, zal Don ervoor zorgen dat alles ongelooflijk strak is afgewerkt, zodat uw motor niet alleen brult, maar er ook fantastisch uit ziet! Als een King on the Road!

Interesse in een performance boost voor uw motor? Neem dan contact op via info@motoadonis.com of via +31 (0)6-28 96 36 48!