Design

Design

Bij Moto Adonis zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van motoren, geheel gecustomized naar uw wens!


Onze visie is vanaf het begin gelijk gebleven; Wij willen het Nederlandse ontwerp terug op de wereldkaart zetten en dat doen wij graag samen met u!


Hoe gaat dat in zijn werk?

Het begint met een idee: welke stijl ligt u het best? Een Cafe Racer? Een Scrambler? Een Bobber? Misschien een combinatie van verschillende stijlen?

Vervolgens bepalen we het type motor welke vanaf dat moment als basis zal dienen. Vanaf deze basis zullen we starten met het ontwerpen van uw bike. Het zou kunnen dat deze basis in uw schuur en onder het stof staat, maar we kunnen er natuurlijk ook een voor u vinden.

Als u nu uw custom bike besteld kunt u de zomer rijden!


Naast de algemene vorm van uw basis, is het belangrijk om de juiste keuzes te maken met betrekking tot de verschillende onderdelen. Bijna alles is mogelijk en zo zullen wij samen het ontwerp maken van uw perfecte motor!

Tijdens het bouwproces zullen we regelmatig in contact komen om potentiële upgrades te bespreken, wat u de kans geeft om samen met ons de denken, te ontwerpen en te creëren. Op die manier zorgen we ervoor dat het eindresultaat 100% is van wat u ervan verlangt. Daarna kunnen wij niks meer doen, behalve u krankzinnige ritten toewensen met uw Nieuwe Liefde!

Enthousiast en durft u uw dromen te realiseren? Neem dan contact op via info@motoadonis.com of via +31 (0)6-28 96 36 48.


Nieuwe motor?

Naast het ontwerpen en creëren van een gloednieuw uiterlijk voor uw motor, is er bij ons ook de mogelijkheid om uw motorblok onder handen te nemen. Mocht u hiervoor kiezen, dan rijdt u met een volledige splinternieuwe custom motor de deur uit! Geïnteresseerd? Lees dan hier verder: Revisie